AmoCRM este un set complet de instrumente care dezvăluie potențialul departamentului de vânzări și care v-a mări eficiența acesteia.

banner

Începe lucrul în AmoCRM din prima zi

Întreaga voastră echipă va fi implicată în activitate din prima zi cu cel mai ușor CRM de utilizat pe piață. Interfața amoCRM este intuitivă și nu necesită instruire sau o perioadă de implementare și adaptare. Butoane minime, pagini sau acțiuni suplimentare - clicuri minime și viteză maximă. Interfața este complet optimizată pentru utilizarea pe tablete.

Colaborare și discuții

Chat-ul din amoCRM permite echipei dvs. să comunice rapid chiar în interfața CRM-ului. Nu mai treceți între ferestre sau aplicații. Și nu vă faceți griji dacă nu sunteți la calculator - notificările apar atât în browser, cât și pe telefonul mobil. Acum sunteți mereu în legătură - nu va lipsi niciun mesaj.

Apelurile sunt efectuate într-un singur click

Puteți apela un client cu un singur clic direct de pe cartela clientului și să primiți apeluri. Dar cel mai important, întregul istoric al apelurilor și înregistrărilor conversațiilor sunt stocate în cartela clientului. amoCRM oferă toate statisticile necesare pentru apeluri, ceea ce vă permite să urmăriți modul în care echipa dvs. de vânzări gestionează apelurile.

Integrare completă cu e-mail

amoCRM oferă integrare completă cu e-mail. E-mailurile care sunt primite și trimise sunt adăugate automat în cartelele corespunzătoare. Aceasta înseamnă că întreaga istorie a comunicărilor și a aranjamentelor cu clientul este întotdeauna la îndemână.

Creați-vă un CRM unic

amoCRM are o interfață unică și foarte dezvoltată, care permite nu numai să o personalizați la nevoile dvs., ci și să creați tot felul de integrări cu alte sisteme.

Vă ajutăm să alegeți CRM-ul potrivit.

Chișinău, Moldova

str. Grădinilor 25

(+373) 791 300 88

24/7

info@laconic.md

Întrebați-ne oricând!